Ndiq koncesionet…

Ndiq koncesionet…

“Ndiq paratë”, i tha informatori Goja e Thellë Bob Uduordit të Washington Post-it i cili kishte ngecur dhe nuk po arrinte të zbërthente dot skandalin e Watergate-it, që pasi ai e zbërtheu duke ndjekur vazhdën e parasë, çoi në dorëheqjen e Presidentit amerikan Riçard Nikson. “Ndiqni paratë”, u tha gjenerali Karlo Alberto dela Kieza bashkëpunëtorëve […]

Edi nuk rilind dot prapë

Edi nuk rilind dot prapë

Po të ndjekësh videoselfie-t apo statuset e Edi Ramës në facebook, të krijohet përshtypja se ky njeri sapo ka trashëguar një pushtet problematik nga një qeveri tjetër dhe tani po angazhohet me të gjitha forcat t’a ndryshojë atë. Kryeministri “i ri” përbetohet se do të luftojë krimin, drogën, korruspsionin… se do të ngrejë task- forca, […]

Kryeministri Rama shkarkon prefektët

Kryeministri Rama shkarkon prefektët

Kryeministri Rama ka shkarkuar sot të gjithë prefektët në 12 qarqet e vendit. Ky vendim u mor sot në mbledhjen e qeverisë, ndërkohë që mbasdite pritet që Kryeministri Rama të dalë në një konferencë për shtyp lidhur me këtë vendim. Deri më tani, nuk dihet se cilat janë arsyet e shkarkimit në bllok të gjithë […]

“Ka punë, por nuk ka profesionistë!”

“Ka punë, por nuk ka profesionistë!”

Në shkurt të 2016-ës, Kryeministri Rama bëri një deklaratë, që vazhdon ende të përflitet gjerësisht, për nivelin e lartë të papunësisë në Shqipëri: “Vende pune ka, nevojë për punë ka, por nuk ka profesionistë që t’i përgjigjen kësaj nevoje.” Kryeministri Rama vazhdoi më tej duke thënë: “Ky është problemi: kemi mbjellë në vite të tëra […]

Rama shpall linjat kryesore të buxhetit 2018

Rama shpall linjat kryesore të buxhetit 2018

Kryeministri Rama prezantoi sot përpara grupit parlamentar të PS-së projekt-buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2018. Sipas fjalës së kryeministrit në buxhetin 2018 do të paguajnë TVSH të gjitha bizneset me xhiro vjetore mbi 20 milionë lekë të vjetra në vit. Ndërsa do të hiqen nga tatimi mbi fitimin për 1o vjet të gjitha hotelet […]

Rama nis aksionin kundër vjedhjes së ujit të pijshëm

Rama nis aksionin kundër vjedhjes së ujit të pijshëm

Kryeministri Rama njoftoi sot qytetarët se së shpejti do të nisë aksioni i prerjes së lidhjeve të paligjshme të ujit. Duke e krahasuar me nismën e tre viteve më parë kundër lidhjeve të paligjshme të energjisë elektrike, Zoti Rama deklaroi se: “Ashtu siç bëmë me energjinë elektrike, do të bëjmë edhe me ujin e pijshëm. […]

Ungjillorët marrin në dorë Ministrinë e Drejtësisë

Ungjillorët marrin në dorë Ministrinë e Drejtësisë

Me emërimin e Teuta Vodos dhe Toni Gogut si zëvendësministra të Ministrisë së Drejtësisë, Kryeministri Edi Rama ia ka dorëzuar Ministrinë e Drejtësinë një ekipi njerëzish jo vetëm me mungesë të theksuar të përvojës në sistemin e drejtësisë, por çuditërisht të njohur në publik për besimet e tyre fetare. Tashmë emërimi politik i një figure me […]

1 2 3 5