Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Për sa kohë do ta vazhdojë SHBA-ja mbështetjen e rrjetit socialist në Shqipërinë e krimit mjeshtëror?

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Kryeministri shqiptar Edi Rama është i vetmi udhëheqësi i huaj i cili erdhi në SHBA vitin e kaluar për të folur kundër për Donald Trumpit, me shumë gjasa nën urdhërat e mikut të tij të afërt Xhorxh Soros. “Mos e dhëntë Zoti” që Trump të fitojë kandidimin nga republikanët për president tha Rama për Richard […]