Perandoria e fshehur e “luftëtarit të korrupsionit”

Perandoria e fshehur e “luftëtarit të korrupsionit”

Ali Nagiyev, 59 vjeç, është një njeri i zënë me punë. Detyra e tij është të luftojë korrupsionin në Azerbajxhan, një nga vendet më të korruptuara në botë. Si zëvendës-drejtor i Drejtorisë së Përgjithshme kundër Korrupsionit pranë Prokurorit të Përgjithshëm, Nagiyev duhej të hetojë zyrtarë të shtetit për konflikte interesi, nepotizëm dhe abuzime të tjera. […]