Timonieri dhe Zjarri

Timonieri dhe Zjarri

Ndërsa qyteti priste takimin partiak të Timonierit Kryeministër dhe bisedën gju më gju me popullin dhe hu më hu me administratën, Pylli i lartë në malin përballë digjej, nxirrte flakë e tym, ashtu si Zjarri i perendisë di e bën… se ky vend s’ka zot! Një verë e nxehtë si kjo kish vite pa e […]