A ka filluar euroskepticizmi në Shqipëri

A ka filluar euroskepticizmi në Shqipëri

Dështimi i djeshëm i dyshes së besuar të Bashkimit Europian, për të gjetur një zgjidhje për situatën politike në Shqipëri, nga shumë veta u pa si një mosdakordësi midis palëve shqiptare me njëra tjetrën, si kokëfortësi e mazhorancës dhe e opozitës për ti qëndurar kauzës së tyre politike deri në fund, por në një këndvështrim […]