Ilaçet e pasigurta që përdorin shqiptarët

Ilaçet e pasigurta që përdorin shqiptarët

Nëse pyesni shqiptarët ç’mendojnë per barnat, do t’ju thonë dy gjëra: e para që mungojnë sistematikisht në spitale (shpesh edhe në farmaci nuk gjendet më i njejti bar me të cilin fillon kurën) dhe e dyta, që nuk janë të sigurta. Po pse ky perceptim? Le të gjejmë pse-të. Në Shqipëri konsumojmë barna të importuara […]

Check up-i falas, jeta 150 mijë euro – Një histori e vërtetë

Check up-i falas, jeta 150 mijë euro – Një histori e vërtetë

Para dy muajsh, nё njё nga ditёt mё tё ftohta tё kёtij viti, takova Laurën dhe Dashin. Janё njё çift nga ata qё plotёsojnё njёri tjetrin edhe nё lёvizje —Laura 36 vjeç dhe Dashi 49 vjeç. Kishin nё duar njё dosje me analiza, diagnoza shqip dhe italisht. Dashi, ose Dashamiri, baba i 3 fёmijёve, ёshtё […]