Valbonë, aktivistët protestuan dy ditë kundër ndërtimit të hidrocentraleve

Valbonë, aktivistët protestuan dy ditë kundër ndërtimit të hidrocentraleve

Global Voices – Dhjetra aktivistë e banorë të Tropojës zhvilluan një aksion-protestë më 10 dhe 11 nëntor kundër ndërtimit të hidrocentraleve në Parkun Kombëtar të Luginës së Valbonës. Protesta ishte në përgjigje të vendimit të gjykatës administrative të Tiranës që hodhi poshtë padinë e paraqitur nga banorët e Valbonës. Banorët kërkonin shfyqizimin e kontratës, që […]