Dogana greke jashtë funksionit deri në mesditë


Dogana greke do të pezullojë qarkullimin e mjeteve dhe këmbësorëve deri në orë 12:00 të ditës së hënë, 12 qershor.

Ky bllokim vjen për shkak të riparimeve të sisteme kompjuterike në doganë.Lini një koment

Bëj koment i pari!

avatar
wpDiscuz