Matura 2017, zhvillohet sot provimi i parë


Mbi 40 mijë maturantë po zhvillojnë sot provimin e parë me detyrim, atë të gjuhës së huaj Anglisht.

Në total testi ka 25 pyetje, 13 me përgjigje alternative dhe 12 pyetje me zhvillim.

Ministria e Arsimit Mirela Karabina njoftoi se procesi i provimit do të monitorohet rreptësisht dhe se çdo tentative për të shkelur rregulat do të dënohet.Lini një koment

Bëj koment i pari!

avatar
wpDiscuz