Standart i dyfishtë ndërkombëtar: Saimiri jashtë dhe Albini brenda

Standart i dyfishtë ndërkombëtar: Saimiri jashtë dhe Albini brenda

Deputeti i Vetëvendosjes Albin Kurti, sëbashku me dy kolegë të tjerë u arrestua sot përpara hyrjes së Kuvendit të Kosovës. Gjykata e Kosovës vendosi masë sigurie me burg ndaj Albin Kurtit sepse pak kohë…

2 orë përpara

Klement Balili, shembulli i dështimit të shtetit

Klement Balili, shembulli i dështimit të shtetit

Policia e Sarandës sekuestroi sot hotelin Santa Quaranta dhe 25 apartamente në Sarandë në pronësi të Klement Balilit, në kërkim për trafik ndërkombëtar droge. Gjykata vendosi për sekuestrimin e pronave të Balilit 18 muaj…

10 orë përpara

Pretendimet e pavërteta të Kryeministrit Rama për PPP-të

Pretendimet e pavërteta të Kryeministrit Rama për PPP-të

Një nga aksiomat kryesore të ekonomisë thotë se “nuk ka drekë falas” – pra, nuk mund të përfitosh nga diçka pa paguar gjithashtu një kosto. Megjithatë, Kryeministri Edi Rama duket i vendosur ta sfidojë…

14 orë përpara

“Policia që duam” në shërbim të bandës Habilaj

“Policia që duam” në shërbim të bandës Habilaj

“Faleminderit drejtuesve [..] dhe Saimir Tahirit për këtë rezultat kaq inkurajues në rrugën e Rilindjes. […]kjo është policia që duam për Shqipërinë e ligjshmërisë dhe qytetarisë.” “Policia sot sulmohet, sepse nuk i shërben askujt…

dje, 18:00
  • Politikë & Politika
  • Biznes & Ekonomi
  • Mjedis & Shoqëri
  • Rajon & Diaspora
  • Bota

Kronika